KOMPETENCER

Vi er specialister i at udarbejde skræddersyede løsninger til specifikke behov. Uanset om løsningen er en god gammel kending eller et helt nyt produkt, finder vi den!

Vores kernekompetence består i udvikling og design af specialløsninger. Vi vender et ønske og en håndtegning til en specialdesignet 3D tegning af et produkt, som udfylder det specifikke behov.

Filter si plast specialprodukter dansk plast
Fittings Dansk Plast A/S

UDVIKLING & DESIGN

Uanset om der er tale om et større eller mindre projekt, tilbyder vi udvikling og design af special løsninger – for hvis løsningen ikke allerede findes, har vi hos Dansk Plast dedikerede medarbejdere, som er specialiseret i at finde den.

Hos Dansk Plast gør vi en dyd i at sørge for, at vores kunder har fået den bedste løsning – uanset om denne fandtes, før vi påbegyndte projektet, eller om vi selv har udviklet den.

Vi vil levere ekstraordinær service til alle vores kunder, fra bestilling til levering. Derfor har vi specialiseret os i at vende en idé og en håndtegning til en 3D-tegning og et færdigt produkt.

Vandbehandling Dansk Plast
Tank fisk fish plastic danish

KOMPETENT PERSONALE

Hos Dansk Plast tilbyder vi totalleverance. Det gør vi fordi vores erfaring siger os, at en succesfuld implementering af plastelementer kræver, at alle komponenterne er produceret ud fra samme standard. 

Derfor bliver resultatet oftest billigere, bedre og leveret hurtigere, hvis du vælger os som eneleverandør på totalleverancer. I denne forbindelse tager vi naturligvis gerne et totalansvar, således at du som kunde kun har én ansvarlig part.
 
Blandt de større totalleverancer i Danmark, kan vi nævne broprojekter; den ene totalleverance var til broprojektet i Herningsholm, og den anden var til broprojektet Holstebro-Aulum. 

Her udviklede, fremstillede, leverede og monterede vi al plastik på projektet.


CERTIFICERINGER OG GODKENDELSER

PRODUKTCERTIFICERINGER:

Godkendt til Drikkevand

Godkendelsesordningen er en gebyrfinansieret ordning, som indebærer, at byggevarer, der er i kontakt med drikkevand, skal testes, godkendes og mærkes, inden det er lovligt at markedsføre og sælge byggevaren i Danmark.

Nordic Poly Mark

I Europa har man gennem tiden fået de samme produktstandarder. Dette sammenholdt med en næsten identisk byggetradition i de nordiske lande har betydet, at man i Sverige, Norge, Danmark og Finland er blevet enige om at introducere et fælles kvalitetsmærke for plastrørsprodukter.

For at blive godkendt af Nordic Poly Mark, skal man have nedenstående certificeringer:

EN 12201
Denne standard specificerer generelle aspekter for nedgravede og ovenjordiske PE rørsystemer, der anvendes til drikkevand, ubehandlet vand, afløb og dræn under tryk, vakuum afløbssystemer og vand til andre formål.
EN 1555
Denne europæiske standard specificerer karakteristika for svejsefittings lavet af polyethylen (PE) såvel som mekaniske fittings til rørsystemer på gasforsyningsområdet.
Den specificerer også test parametre for testmetoder, der er henvist til i denne standard.

MASKINGODKENDELSER:

Stuksvejsemaskiner – DS SBS 70-6

Denne godkendelse sætter krav til kontrol af svejseudstyr til stuksvejsning af polyolefinrørsystemer (PE). Herunder krav til udstyr, personale, kontrol og rapportering.

MEDARBEJDERKURSER & GODKENDELSER:
For at sikre vores høje standard og forventninger til kvalitet af vores medarbejderes arbejde, har alle vores medarbejdere gennemført et eller flere af følgende AMU kurser.

Plast

Basiscertifikat, Rør, USME, UVE, Gas, Montage, Tilsyn.

Stål

TIG, CO2, MAG 

Dansk Plast A/S

Hygumvej 4

6715 Esbjerg N

Tlf. +45 – 7216 3000

info@danskplast.dk

CVR.: 31253098