Plasttanke serieproduktion Esbjerg vand
ventilations skabe plast svejsning
vandbehandling

VI FINDER EN LØSNING!

Hos Dansk Plast er vi kendte for at finde løsninger, der løser specifikke og aktuelle behov for vores kunder – uanset størrelse, omfang eller om løsningen endnu ikke er opfundet.

Derfor er denne gennemgang af vores produkter naturligvis også blot en smagsprøve på de produkter, vi kan tilbyde. Vores filosofi er: Hvis det kan fremstilles i plastik, kan Dansk Plast fremstille det.

Vores produktoversigt er derfor ikke lavet for at sætte begrænsninger, men for at hjælpe jer til at se muligheder for, hvordan Dansk Plast kan hjælpe med at gøre jeres hverdag lettere.

Se mere omkring vores kompetencer her
Læs mere om Vandværker her

Tank beholder pe dansk plast
Fittings Dansk Plast A/S
Rørtank pe plast kemikalier dansk plast

Uanset om der er tale om et større eller mindre projekt, tilbyder vi udvikling og design af special-løsninger.

Hvis løsningen ikke allerede findes, har vi hos Dansk Plast dedikerede medarbejdere, som er specialiseret i at finde den helt rigtige løsning.

Hos Dansk Plast gør vi en dyd i at sørge for, at vores kunder har fået den bedste løsning – uanset om denne fandtes, før vi påbegyndte projektet, eller om vi selv har udviklet den.

Vi vil levere ekstraordinær service til alle vores kunder, fra bestilling til levering. Derfor har vi specialiseret os i at vende en idé og en håndtegning til en 3D-tegning og et færdigt produkt.

Dansk Plast udfører også rørsvejsning og anden form for plastsvejsning ude i marken, og arbejder tæt sammen med entreprenører i hele Danmark.

rørføring dansk plast gas vand svejsning
Dansk Plast Esbjerg medarbejdere svejsere
Dansk Plast Esbjerg rørsvejsning stuksvejsning

Dansk Plast A/S

Hygumvej 4

6715 Esbjerg N

Tlf. +45 – 7216 3000

info@danskplast.dk

CVR.: 31253098