FACILITETER

Ud over at tilbyde tegning og udvikling af alle produkterne her i porteføljen, tilbyder vi selvfølgelig også fremstilling heraf. På den måde er vi nemlig en del af processen fra start til slut og garanterer kvaliteten med vores garanti og vores navn – og vi vil have, at Dansk Plast skal stå for kvalitet.

For at kunne løfte opgaver i alle størrelser har vi naturligvis sørget for at have produktionsfaciliteter, der kan rumme store som små projekter. Lige nu har vi 3.000 m2 værksted/lager, med mulighed for udvidelse. 

Desuden har vi de nyeste og bedste maskiner i vores maskinpark. Disse maskiner, det store værksted og selvfølgelig vores utrolig kompetente medarbejdere skal sammen levere den højeste kvalitet i vores produkter og den bedste service til vores kunder.

Dansk Plast har 3 CNC-bearbejdnings maskiner til forskellige formål.
CNC-Maskinerne giver os uanede muligheder i fremstilling af de delkomponenter, vi selv bruger til bl.a. montage af ind- og udløbsrør i akvakulturen.

Desuden giver det os en unik mulighed for, at modtage specifikke kundeønsker, som f.eks. tandhjul i POM, blindflanger og andre special komponenter.

CNC-Maskinerne er specielt fremstillet til at håndtere plastplader, som PE, PP, PVC & acryl i op til 50mm gods.

Vi råder over 2 bordsave til opskæring af hele plader. En horisontal-sav, og en vertikal-sav.

Endvidere kan nævnes en pladeovn, rørskærer, 2 pladestuksvejsere hvor den ene er nord-europas største.

Vi kan stuksvejse pladeemner op til 6 meter i bredde, og i længder efter kundens behov.

Svejseudstyr til enhver form for plastsvejsning råder vi selvfølgelig over, samt fuldt udstyret vognpark.

PP & PE-svejsning indenfor gas, vand og spildevandsrør er vi specialiseret indenfor, og alle vores svejsere er selvfølgelig certificere til at kunne udføre et professionelt med den ekspertise og præcision som vores kunder forventer af os.

Vi kan udføre både extrudersvejsning, samt varmluftsvejsning.

Om det er store tanke, beholdere, rør eller andre specialopgaver, så kan vi enten udføre opgaven hos kunden, eller i vores produktion i Esbjerg.

Dansk Plast A/S

Hygumvej 4

6715 Esbjerg N

Tlf. +45 – 7216 3000

info@danskplast.dk

CVR.: 31253098