DANSK PLAST
VI UDVIDER LØBENDE VORES

FACILITETER

Ud over at tilbyde tegning og udvikling af alle produkterne her i porteføljen, tilbyder vi selvfølgelig også fremstilling heraf. På den måde er vi nemlig en del af processen fra start til slut og garanterer kvaliteten med vores garanti og vores navn – og vi vil have, at Dansk Plast skal stå for kvalitet.

For at kunne løfte opgaver i alle størrelser har vi naturligvis sørget for at have produktionsfaciliteter, der kan rumme store som små projekter. Lige nu har vi 1.400 m2 opvarmet værksted, med mulighed for udvidelse. 

Desuden har vi de nyeste og bedste maskiner i vores maskinpark. Disse maskiner, det store værksted og selvfølgelig vores utrolig kompetente medarbejdere skal sammen levere den højeste kvalitet i vores produkter og den bedste service til vores kunder.

CNC SKÆRER

VI ER DE ENESTE

Hos Dansk Plast har vi som den eneste plastvirksomhed i Danmark investeret i et vertikalt CNC-bearbejdningscenter.

CNC-maskinen giver os uanede muligheder i fremstilling af de delkomponenter, vi selv bruger til blandt andet montage af ind- og udløbsrør i akvakulturen. Desuden giver det os en unik mulighed for at modtage specifikke kundeønsker som tandhjul i POM, blindflanger og meget mere.

CNC-maskinen er specielt fremstillet til at håndtere plastplader, som PE, PP, PVC og acryl i op til 50 mm gods.