DANSK PLAST
VI UDVIDER LØBENDE VORES

FACILITETER

Ud over at tilbyde tegning og udvikling af alle produkterne her i porteføljen, tilbyder vi selvfølgelig også fremstilling heraf. På den måde er vi nemlig en del af processen fra start til slut og garanterer kvaliteten med vores garanti og vores navn – og vi vil have, at Dansk Plast skal stå for kvalitet.

For at kunne løfte opgaver i alle størrelser har vi naturligvis sørget for at have produktionsfaciliteter, der kan rumme store som små projekter. Lige nu har vi ca. 2.900 m2 værksted/lager, med mulighed for udvidelse. 

Desuden har vi de nyeste og bedste maskiner i vores maskinpark. Disse maskiner, det store værksted og selvfølgelig vores utrolig kompetente medarbejdere skal sammen levere den højeste kvalitet i vores produkter og den bedste service til vores kunder.

CNC SKÆRER

VI ER DE ENESTE

Dansk Plast har flere CNC-bearbejdnings maskiner til forskellige formål.

CNC-Maskinerne giver os uanede muligheder i fremstilling af de delkomponenter, vi selv bruger til bl.a. montage af ind- og udløbsrør i akvakulturen.

Desuden giver det os en unik mulighed for, at modtage specifikke kundeønsker, som f.eks. tandhjul i POM, blindflanger og andre special komponenter.

CNC-Maskinerne er specielt fremstillet til at håndtere plastplader, som PE, PP, PVC & acryl i op til 50mm gods.