HOS DANSK PLAST
LÆGGER VI STOR VÆGT PÅ GOD

SERVICE

Selvom vores speciale lægger i udvikling af løsninger til specifikke behov, har vi naturligvis også services, der supporterer denne kerneværdi. Vores services inkluderer produktion af de produkter, vi udvikler, montering af de produkter, vi producerer og salg af rør og fittings til de produkter, vi monterer.

Disse services er en stor del af vores hverdag og vi lægger naturligvis et stort stykke arbejde i, at det altid er god service, vi udfører. 

MONTAGE

VI LEVERER OG MONTERER

Uanset om vi selv har fremstillet produktet, eller om kunden, mod al forventning, har valgt en anden plastikleverandør til fremstillingen, ser vi det som en naturlig forlængelse af vores service at montere plastikprodukter. Derfor har vi ansat specialister inden for området, så vores kunder er sikret, at produktet virker korrekt og optimalt.

At have vores teknikere til at montere produkterne, vi selv har fremstillet, er selvfølgelig ikke et krav, men afhængigt af produktet, der skal monteres, kan der dog være minimumskrav til ekspertiseniveau hos montøren, hvis garantien på vores produkter skal bibeholdes.

PLASTSVEJSNING

KOMPETENT PERSONALE

For at sikre den høje kvalitet i alt vores arbejde er vores medarbejdere ikke alene erfarne inden for plastsvejsning, de er naturligvis også certificeret til at udføre arbejdet. 

Vi kan udføre rørsystemer i stort set alle former for plast. Vi benytter selvfølgelig kun de bedste materialer til hver eneste opgave; her kan vi blandt andet nævne PE, PP, PPR, PVDF og PVC.

Alt efter hvilken type plast der skal bruges til den specifikke opgave, vil vores svejsningsmetode også variere fra opgave til opgave. På den måde sikrer vi, at I får det bedste resultat ud fra lige præcis jeres behov.

SALG AF RØR & FITTINGS

SAMME HØJE KVALITET

Dansk Plast anvender kun godkendte PE-rør i henhold til EN 12201 og EN 13244 fra velansete og branchekendte producenter i ind- og udland. 

Vores fittings er godkendt i henhold til Nordic Polymark EN 12201 DK – Vand og må derfor bruges til alle vandforsyningsprojekter i hele Norden.

Hos Dansk Plast sætter vi en ære i at føre kundens ønsker og ideer ud i livet så hurtigt som muligt.

Dansk Plast – din leverandør for et sikkert projekt – leveret til tiden.